Pozovite nas odmah

Kupovina i dostava

Kupovina na sajtu https://www.flex-cleaner.ba/shop/ je vrlo jednostavna.

Popunite formular za narudžbinu i kliknite na dugme DODAJ U KORPU. Popunite neophodne podatke, dobićete potvrdu i broj Vaše narudžbine. Zbog mogućih eventualnih zloupotreba operater je dužan u najbržem mogućem roku da potvrdi narudžbinu telefonskim putem na broj mobilnog telefona koji ste prilikom kreiranja narudžbine ostavili u formularu. Ukoliko su podaci koje ste ostavili prilikom kreiranja narudžbine netačni ili nepotpuni, ne snosimo odgovornost i narudžbina će se smatrati nevažećom.

Porudžbenica putem Internet prodavnice smatra se ličnom pisanom naredbom potrošača po Članu 48. Zakona o zaštiti potrošača BiH.

Druga opcija je da pozovete naznačeni broj telefona na našem sajtu i da telefonskim putem sa našim operaterom obavite kupovinu.

Proizvode šaljemo kurirskim službama.

Sve pošiljke šalju se sa „označenom vrednošću“ stoga ste u obavezi da platite kuriru isključivo iznos koji je na papiru koji potpisujete kada preuzimate svoj paket.

Ukoliko ste nam naveli vrijeme u kojem želite da Vam se dostavi paket, želimo da Vas obavijestimo da mi kuririma ostavimo napomenu i zamolimo ih da ispoštuju Vašu molbu, ali je oni, u zavisnosti od stanja na terenu – na šta mi ne možemo uticati, mogu i ne moraju ispoštovati. Ipak, do sada nije bilo problema te vrste, stoga vjerujemo da će Vam izaći u susret.

Takođe ne možemo odgovarati ukoliko Vas kurir ne kontaktira prilikom isporuke jer to zavisi isključivo od njih, ali u najvećem broju slučajeva se to ne desi.

Preporuka je da paket pregledate pred kurirom, a ukoliko primate oštećeni paket ili primjetite neki propust kurirske službe, budite slobodni da nam se obratite kako bismo Vam dalje pomogli u rješavanju problema, PRIJAVITE NASTALU ŠTETU U ROKU OD 24H jer u suprotnom nećemo moći da Vam uvažimo reklamaciju.

Flex ispisano crnim slovima

PREMIUM INTERNATIONAL doo
Jovana Dučića 37, Banja Luka
JIB: 4404295220005
MBS: 57-01-0088-18
Radno vreme: 09:00 - 17:00

Korpa
There are no products in the cart!
Poručite odmah
0