Pozovite nas odmah

Pravo na odustajanje

Zakon o zaštiti potrošača BiH u Članu 47. definiše pravo potrošača da odustane od ugovora sklopljenog na daljinu. Rok za odustajanje je 15 dana od dana kada Vam je roba isporučena, bez navođenja razloga. Odustankom od ugovora oslobađate se svih obaveza osim obaveze plaćanja troškova vezanih za slanje robe koja se vraća uslijed odustanka od ugovora.
Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora izjavom koju može dati na posebnom obrascu za odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija ili na drugi nedvosmislen način – obrazac postoji na sajtu.

Član 48. Zakona o zaštiti potrošača BiH definiše u stavu sljedeće: “Potrošač ne može odustati od prava na raskid ugovora iz Člana 47 ovog Zakona u vezi sa ugovorima o prodaji robe – kada je potrošač dao ličnu pisanu naredbu ili specifikaciju za proizvod”.

PROCEDURA ZA ODUSTAJANJE
Zahtjev za odustajanje popunite i potpišite. Zatim pošaljite na našu e-mail adresu info@flex-cleaner.ba.

Po prijemu Vašeg e-maila proslijedićemo Vam dokumenta za povraćaj robe na Vaš e-mail, što predstavlja potvrdu o prijemu Vaše izjave o odustanku od ugovora.

Potrošač je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 7 (sedam) dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak. Po isteku roka od 7 (sedam) dana od dana kada je poslao zahtev za odustajanje, proizvod se više ne može vratiti.

Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakavanju, pri čemu se mora priložiti i originalni račun (faktura).

Troškove slanja robe i novca snosi potrošač, sem u slučajevima kada potrošač dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Flex ispisano crnim slovima

PREMIUM INTERNATIONAL doo
Jovana Dučića 37, Banja Luka
JIB: 4404295220005
MBS: 57-01-0088-18
Radno vreme: 09:00 - 17:00

Korpa
There are no products in the cart!
Poručite odmah
0